Over ons

Waar artiesten en publiek elkaar ontmoeten en steunen

Nootkreten

Nootkreten is een initiatief van Hans Demeyer en Stefaan Joos. Zij tekenden eerder al voor Berlaarse Boodschappen. In tijden van Covid vinden artiesten en publiek elkaar niet altijd even gemakkelijk. Dit platform brengt jullie samen en zorgt voor een aangename interactie waar iedereen beter van wordt.

  • Artiesten kunnen zich eenvoudig profileren
  • Bezoekers kunnen artiesten steunen of boeken
  • Samen zorgen we voor plezier en voldoening

0
Afgeronde projecten
0 k
Verzamelde fondsen
0
Gelukkige gebruikers

Enkele getuigenissen

Nootkreten brengt artiesten en publiek op een creatieve en innovatieve wijze samen. En dat leidt tot veel gelukzaligheid!

Vroeger deden we enkel optredens voor vrienden en bekenden. Dankzij nootkreten.be kennen meer mensen ons en vinden we de weg naar nieuwe podia! Zalig
lit03

Olivier François

Lost in Transmission

De lockdown heeft me geen deugd gedaan. Alle optredens geanulleerd... zwarte sneeuw. Met nootkreten.be keert het tij. Ik doe nu wat dingen online en zal binnenkort ook enkele woonkamerconcertjes geven
profile-funlin

Aline Vanneste

Violiste

"Het zomerseizoen komt er aan en dat is jaarlijks de hoogmis voor mij als straatartiest. Dit jaar ziet er helemaal anders uit. Dankzij nootkreten.be vinden mensen de weg naar me en verdien ik m'n boterham op kleinschalige privéfeestjes. Danku!
clown

pipo flipo

Animator/clown

Scroll to top